Hallo wereld

13 november 2009

Herfst 2009

Hoort bij: Allgemeen — admin @ 11:41

Nu het november geworden is, zijn de tochten op groter water en op zee, met andere kanovaarders voorbij.
Een ander seizoen begint met o.a. het zwembad om vaartechnieken in aangenaam redelijk warm en vooral doorzichtig water te beoefenen.
Met Kerst is er nog een tocht en in januari 2009 hoop ik dat de Rotte niet is dicht gevroren. Daarna begint het seizoen half maart met het rondje Marken.l

De Overijsselse Vecht blijf ik bevaren voor mijn conditie te onderhouden, daarbij natuurlijk wel nieuws over de vogels, zwanen, aalscholvers enz. Dus kijk af en toe voor aanvullingen op de albums: Zwanen en de Overijsselse Vecht. (via watertononline.nl te vinden)

Er komen af en toe een paar buitenkansjes voorbij, zoals een tocht in het donker met kinderen door de Berflobeek in Hengelo. Beekbusters en anderen willen de Hengelose stadsbeken bevaarbaar zijn voor kano”’’s en andere scheepjes. Wel met St Maarten (11-11) hadden we wel erg weinig water, omdat er aan de beek gewerkt werd. Maar dankzij veel hulp hadden we net genoeg water onder de bootjes, al liepen we ook wel regelmatig vast. Voor de kinderen was het een belevenis om onder het stationsplein in het pikkedonker door te varen. Ik was “voor””vaarder en zag regelmatig deze lampionnen aan komen. Kortom het was een belevenis, voor herhaling vatbaar.

Reageren? »

Reageren?

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URL

Geef een reactie

Powered by WordPress